Morsiuspuku

Pukuun kuuluu täysluutettu korsetti, jossa kiristysnyöritys takana, bolero ja paksusti tyllillä kohotettu hame. Hameen helmaa ja korsetin sekä boleron reunoja koristaa luonnonvaalea koristenauha. Nilkkapituisen hameen päällihelmaa nostettiin toiselta puolelta.

Viktoriaanipuku

1800-luvun henkinen turnyyripuku on toteutettu laivastonsinisestä taftista. Pukuun tehtiin vielä erikseen paremmin aikakauteensa sopiva paita ja musta vyötärökorsetti kuvassa olevan sinisen pitkän korsetin lisäksi. Korsetissa on kiristysnyöritys, hameen alla on raakapuuvillasta alushame, jossa vanteita.

Burleski-hääpuku

Tämä 1800-luvulta ideoitu puku valmistettiin vaaleanpunaisesta ja mustasta dubion-silkistä. Hameosa on kolminkertainen; päällikankaan alla on valkoinen vuori ja musta alushame, jossa kerroksittain tylliä, jota pursuaa helman ympäri. Korsetti on kokonaan luutettu ja selvästi kiristävä. Tarkan mitoituksen ansiosta korsetin kanssa jaksaa olla vaikka koko päivän ja syötävää ja juotavaa mahtuu sen verran, mitä jännittynyt morsian pystyy nauttimaan. Koristeina puvussa on brodyyripitsiä, korsetissa helminauhaa ja pieniä ruusuja. Puvun kruunaa silinteri (hattu.fi), mustat hansikkaat (Halonen) ja nyrkkiraudoilla koristellut mustavalkoiset nilkkurit (morticia.com).

Juhlapuku

Poltetun oranssin sävyisestä taftista tehtiin pitkä hame ja sävyyn sopiva kuvioitu narutoppi, jonka selässä nyöritys.

Vauvan mekko

Yksinkertainen vauvan satiinijuhlamekko, joka sidotaan olkapäiltä. Alla trikoiset pöksyt, joiden takamuksessa pitsiä.

Vanhojen tanssipuku

Tässä tanssipuvussa on kokoluutettu puuvillakorsetti kiristysnyörityksellä ja edessä on plansetti. Alaosa on satiinia, jossa näyttävä tribaalikuviointi. Alla punainen puuvilla-alushame runsaalla tyllillä. Lisänä läpikuultavat hihakkeet. Puvun osia voi käyttää erillään, esimerkiksi korsettia farkkujen kanssa.

Vanhojen tanssipuku

Pukuun kuuluu kokoluutettu korsetti kuviobrokadista, taftinen päällihame ja muhkea vannehame.

Morsiuspuku

Tämä ihana morsiuspuku toteutettiin punaisesta puuvillasametista ja shampanjansävyisestä morsiussatiinista. Korsetti on kokonaan luutettu, takana kiristysnyöritys kullanvärisellä nauhalla. Hihat on kiinnitetty korsettiin ja reunat koristettu kullanvärisellä nauhalla. Sulhasen plastron on samaa punaista samettia.

Silkkinen morsiuspuku

Tyylikäs iltapukumainen morsiamen asu koostuu shampanjansävyisestä thaisilkkikorsetista ja siniseen taittavasta ruskeasta thaisilkkihameesta. Asuun kuuluu myös pieni bolero. Hameen yksityiskohtana on halkiot etusivuilla ja rypytystä edessä. Korsetin miehustassa on useampi sauma koristeterein. Sulhasen plastron tehtiin samasta ruskeasta silkistä.

Vihreä morsiuspuku

Tämä puku on niin ikään thaisilkkiä, etumus ja hiharöyhelöt on kohokuvioitua sifonkia. Malli on rokokoo-henkinen.

Aluskorsetti

Tällainen korsetti sopii mainiosti esimerkiksi juhlapuvun alle muokkaamaan vartaloa. Se voi toiveiden perusteella jäädä myös rintojen alle tai ylettyä alemmas lantiolle. Joillekin korsetti voi auttaa myös paremman ryhdin saavuttamiseen tai selkävaivoihin.

1920-roolimekko

Simppelisti toteutettu joustosamettimekko 20-luvun henkeen. Helmassa ja rinnuksissa on rimpsunauhaa. Luonnollisesti ajan henkeen kuuluu pääkoriste, puuhka, helminauha ja holkkisikari.

Ylioppilaspuku

Mustasta brokadista valmistettu korsetti ja puolihame. Hameen alla on hieman tylliä, josta hohtaa kullanvärinen reuna.